Projekt: Europraktyka cz.2
Projekt: Europraktyka cz.2
Europraktyka: Zakończenie praktyk w Grecji
Jak śpiewał klasyk - to już jest koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni, możemy iść...
2024-04-24 20:27:05Europraktyka: Litochoro - Grecja
Dni mijają a my nie ustajemy w wysiłkach i dajemy z siebie wszystko na greckich praktykach!
2024-04-24 20:18:23Halo, halo... tu Grecja
Kolejne dwa dni praktyk w Grecji upłynęły naszej młodzieży z kierunków technik technologii żywności i technik żywienia i usług gastronomicznych na pracy na stanowisku kucharza, gdzie stosując się do odpowiednich zasad i norm, sporządzali potrawy i napoje serwowane w restauracji hotelowej.
2024-04-22 09:09:36Pogoda w Grecji dopisuje, a my pracujemy dalej!
W kolejne dni nasi uczniowie z kierunków TTŻ i TŻiUG rozpoznawali surowce oraz dodatki do żywności stosowane do produkcji wyrobów cukierniczych. Oceniali jakoś gotowego pieczywa, przygotowując je do serwowania oraz wykonywali czynności związane z ręcznym i mechanicznym dzieleniem ciasta.
2024-04-16 23:03:31Ach... cóż to była za niedziela!
Drugiego dnia weekendu przyszedł czas na kolejną wycieczkę!
2024-04-15 12:04:47Ach te Meteora
Nadeszła sobota, a to oznacza, że przyszła pora na rozpoczęcie realizacji programu kulturowego!
2024-04-15 09:36:02Grecka przygodo trwaj...
Ciekawi jesteście, co robią nasi uczniowie poza praktykami w Grecji?
2024-04-12 10:19:45Kalimera! Dzień 3 i 4
We wtorek i środę wszyscy w pełni gotowi ruszyliśmy do pracy!
Drugiego i trzeciego dnia praktyk, technicy żywienia i usług gastronomicznych oraz technicy technologii żywności, stosując się do odpowiednich zasad, wdrażali się do pracy na różnych stanowiskach, takich jak kucharz czy kelner.
Kalimera! Witamy ze słonecznej Grecji!
To tu, u podnóży mitycznego Olimpu, przez najbliższe dwa tygodnie swoje umiejętności zawodowe szlifować będą nasi uczniowie z kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych, technik technologii żywności oraz technik logistyk.
2024-04-11 08:44:29