Kalimera! Dzień 3 i 4
Kalimera! Dzień 3 i 4
2024-04-12 10:08:51

We wtorek i środę wszyscy w pełni gotowi ruszyliśmy do pracy!
Drugiego i trzeciego dnia praktyk, technicy żywienia i usług gastronomicznych oraz technicy technologii żywności, stosując się do odpowiednich zasad, wdrażali się do pracy na różnych stanowiskach, takich jak kucharz czy kelner.



Zapoznali się wówczas z metodami i technikami obróbki i przechowywania surowców, a także dostępnością składników i półskładników regionalnych, takich jak oliwa z oliwek czy ser feta.

Technicy logistycy natomiast przygotowywali się do realizowania zadań logistycznych, zapoznając się z obiegiem dokumentów w firmie oraz zasadami dokumentowania zadań i procesów logistycznych. Uczyli się oni również zarządzania procesami magazynowymi, obejmującymi przyjmowanie, składanie i komplementację towarów.

Projekt nr 2022-1-PL01-KA121-VET-000053204, w ramach Akredytacji Erasmus nr 2020-1-PL01-KA120-VET-096047




Ekopracownia WFOSIGW Białystok Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej Ministerstwo klimatu i środowiska

Nowoczesne usługi

Orlik PNWM Projekt Edukacyjny Katyń 73 rocznica Dobra szkoła

FE Erasmus Plus Dobrze zaprojektowana szkoła eTwinning EFS