"Inwestycja w przyszłość"
2020-10-02 07:54:10W związku z projektem "Inwestycja w przyszłość" nr RPPD.03.03.01-20-0206/18 prowadzony jest nabór uczestników.
Głównym celem projektu jest podniesienie do końca października 2022 r. kompetencji 100 uczniów (60 kobiet, 40 mężczyzn) z kierunków kształcenia technik logistyk, technik żywienia i usług gastronomicznych, technik technologii żywności i technik przetwórstwa mleczarskiego oraz doskonalenie kompetencji 8 nauczycieli (6 kobiet, 2 mężczyzn) kształcenia zawodowego.
Udział w projekcie jest bezpłatny.
Uczniowie będą mogli podnieść i wzmocnić swoje umiejętności teoretyczne i praktyczne poprzez udział w zajęciach pozalekcyjnych - koła naukowe, wycieczki edukacyjne, wyjazdy na targi, kursy, staże u pracodawców oraz zbudować kompetencje miękkie dzięki uczestnictwu w zajęciach z psychologiem. Nauczyciele zawodowcy podniosą swoje kompetencje w wyniku realizacji szkoleń/ kursów dostosowanych do indywidualnych potrzeb oraz staży w przedsiębiorstwie.
Do pobrania obowiązująca wersja Regulaminu rekrutacji i uczestnictwa w projekcie.
Osoba nadzorująca projekt - Luiza Wyszyńska.