Terminy realizacji zajęć
|
Planowane godziny realizacji zajęć
|
Liczba godzin pracy trenera
|
Ilość
godzin
zajęć
ogółem
|
Numer grupy
|
Nazwisko i imię trenera
|
Rodzaj zajęć
|
Miejsce realizacji
|
22.01. 2011
sobota
|
9.00 - 12.00
|
4
|
10
|
III
|
Agnieszka Kaliszczyk
|
Technologia gastronomiczna
|
Zespół Szkół Zawodowych im. St.
Staszica w Wysokiem Mazowieckiem
Ul. Jagiellońska 4
SALA 21i 22
|
12:15 – 16:45
|
6
|
II
|
9:00 - 12:00
|
4
|
7
|
II
|
Monika Osmólska
|
Obsługa konsumenta
|
12:15 – 15:00
|
3
|
III
|
18.01.2011
wtorek
|
14.30 - 16:45
|
3
|
3
|
I
|
Monika Osmólska
|
Obsługa konsumenta
|
20.01.2011
czwartek
|
13.45 - 16:45
|
4
|
4
|
I
|
Agnieszka Kaliszczyk
|
Technologia gastronomiczna
|
ŻYCZYMY MIŁEJ I PRZYJEMNEJ PRACY NA ZAJĘCIACH J
Dyrektor szkoły i Zespół ds. realizacji projektu
|
Terminy realizacji zajęć
|
Planowane godziny realizacji zajęć
|
Liczba godzin pracy trenera
|
Ilość
godzin
zajęć
ogółem
|
Numer grupy
|
Nazwisko i imię trenera
|
Rodzaj zajęć
|
Miejsce realizacji
|
19.03. 2011
sobota
|
9.00 - 12.00
|
4
|
10
|
III
|
Agnieszka Kaliszczyk
|
Technologia gastronomiczna
|
Zespół Szkół Zawodowych im. St.
Staszica w Wysokiem Mazowieckiem
Ul. Jagiellońska 4
SALA 21i 22
|
12:15 – 16:45
|
6
|
II
|
9:00 - 12:00
|
4
|
7
|
II
|
Monika Osmólska
|
Obsługa konsumenta
|
12:15 – 15:00
|
3
|
III
|
15.03.2011
wtorek
|
14.30 - 16:45
|
3
|
3
|
I
|
Monika Osmólska
|
Obsługa konsumenta
|
17.03.2011
czwartek
|
13.45 - 16:45
|
4
|
4
|
I
|
Agnieszka Kaliszczyk
|
Technologia gastronomiczna
|
ŻYCZYMY MIŁEJ I PRZYJEMNEJ PRACY NA ZAJĘCIACH J
Dyrektor szkoły i Zespół ds. realizacji projektu
|