Jesteś tutaj: Strona Główna


ROK SZKOLNY 2010/2011- LUTY

"KOŁO MŁODEGO KUCHARZA I KELNERA"



Terminy realizacji zajęć

Planowane godziny realizacji zajęć

Liczba godzin pracy trenera

Ilość

 godzin

zajęć

ogółem

Numer grupy

Nazwisko i imię trenera

Rodzaj zajęć

Miejsce realizacji

26.02. 2011

sobota

 

9.00 - 12.00

      4

 

 

10

      III

 

Agnieszka Kaliszczyk

Technologia gastronomiczna

 

 

 

Zespół Szkół Zawodowych im. St. Staszica w Wysokiem Mazowieckiem

Ul. Jagiellońska 4

SALA 21 i 22

12:15 – 16:45

      6

II

 

9:00 - 12:00

      4

 

 

 

 

7

 

     

      II

 

Monika Osmólska

 

Obsługa konsumenta

12:15 – 15:00

3

      III

 

22.02.2011

wtorek

14.30 - 16:45

3

3

 

 

 

 

I

 

Monika Osmólska

        

 Obsługa konsumenta

24. 02.2011

czwartek

13.45 - 16:45

4

 

 

4

 

 

 

I

Agnieszka Kaliszczyk

 

Technologia gastronomiczna

 

ŻYCZYMY MIŁEJ I PRZYJEMNEJ PRACY NA ZAJĘCIACH J

 

Dyrektor szkoły i Zespół ds. realizacji projektu

 

 

Terminy realizacji zajęć

Planowane godziny realizacji zajęć

Liczba godzin pracy trenera

Ilość

 godzin

zajęć

ogółem

Numer grupy

Nazwisko i imię trenera

Rodzaj zajęć

Miejsce realizacji

22.01. 2011

sobota

 

9.00 - 12.00

      4

 

 

10

      III

 

Agnieszka Kaliszczyk

Technologia gastronomiczna

 

 

 

Zespół Szkół Zawodowych im. St. Staszica w Wysokiem Mazowieckiem

Ul. Jagiellońska 4

SALA 21i 22

12:15 – 16:45

      6

II

 

9:00 - 12:00

      4

 

 

 

 

7

 

     

      II

 

Monika Osmólska

 

Obsługa konsumenta

12:15 – 15:00

3

      III

 

18.01.2011

wtorek

14.30 - 16:45

3

3

 

 

 

 

I

 

Monika Osmólska

        

 Obsługa konsumenta

20.01.2011

czwartek

13.45 - 16:45

4

 

 

4

 

 

 

I

Agnieszka Kaliszczyk

 

Technologia gastronomiczna

 

ŻYCZYMY MIŁEJ I PRZYJEMNEJ PRACY NA ZAJĘCIACH J

 

Dyrektor szkoły i Zespół ds. realizacji projektu

Terminy realizacji zajęć

Planowane godziny realizacji zajęć

Liczba godzin pracy trenera

Ilość

 godzin

zajęć

ogółem

Numer grupy

Nazwisko i imię trenera

Rodzaj zajęć

Miejsce realizacji

19.03. 2011

sobota

 

9.00 - 12.00

      4

 

 

10

      III

 

Agnieszka Kaliszczyk

Technologia gastronomiczna

 

 

 

Zespół Szkół Zawodowych im. St. Staszica w Wysokiem Mazowieckiem

Ul. Jagiellońska 4

SALA 21i 22

12:15 – 16:45

      6

II

 

9:00 - 12:00

      4

 

 

 

 

7

 

     

      II

 

Monika Osmólska

 

Obsługa konsumenta

12:15 – 15:00

3

      III

 

15.03.2011

wtorek

14.30 - 16:45

3

3

 

 

 

 

I

 

Monika Osmólska

        

 Obsługa konsumenta

17.03.2011

czwartek

13.45 - 16:45

4

 

 

4

 

 

 

I

Agnieszka Kaliszczyk

 

Technologia gastronomiczna

 

ŻYCZYMY MIŁEJ I PRZYJEMNEJ PRACY NA ZAJĘCIACH J

 

Dyrektor szkoły i Zespół ds. realizacji projektu

 

Terminy realizacji zajęć

Planowane godziny realizacji zajęć

Liczba godzin pracy trenera

Ilość

 godzin

zajęć

ogółem

Numer grupy

Nazwisko i imię trenera

Rodzaj zajęć

Miejsce realizacji

16. 04. 2011

sobota

 

9.00 - 12.00

      4

 

 

10

      III

 

Agnieszka Kaliszczyk

Technologia gastronomiczna

 

 

 

Zespół Szkół Zawodowych im. St. Staszica w Wysokiem Mazowieckiem

Ul. Jagiellońska 4

SALA 21i 22

12:15 – 16:45

      6

II

 

9:00 - 12:00

      4

 

 

 

 

7

 

     

      II

 

Monika Osmólska

 

Obsługa konsumenta

12:15 – 15:00

3

      III

 

12.04.2011

wtorek

14.30 - 16:45

3

3

 

 

 

 

I

 

Monika Osmólska

        

 Obsługa konsumenta

14.04.2011

czwartek

13.45 - 16:45

4

 

 

4

 

 

 

I

Agnieszka Kaliszczyk

 

Technologia gastronomiczna

 

ŻYCZYMY MIŁEJ I PRZYJEMNEJ PRACY NA ZAJĘCIACH J

 

Dyrektor szkoły i Zespół ds. realizacji projektu

 








Rozwój placówki wspierany jest przez Europejski Fundusz Społeczny