Lista osób zakwalifikowanych do projektu
Lista osób zakwalifikowanych do projektu
2017-01-02 10:47:11

"KROK W PRZYSZŁOŚĆ ? program podnoszenia kompetencji uczniów i nauczycieli Zespołu Szkół Zawodowych im. St. Staszica w Wysokiem Mazowieckiem poprzez realizację staży zawodowych? współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podlaskiego na lata 2014-2020



1 Grodzki Rafał, klasa - 3, Technik przetwórstwa mleczarskiego
2 Wądołowski Mariusz, klasa - 3, Technik przetwórstwa mleczarskiego
3 Gromada Sławomir, klasa - 3 Technik przetwórstwa mleczarskiego
4 Koliński Daniel, klasa - 3 Technik przetwórstwa mleczarskiego
5 Krassowski Szymon, klasa -3 Technik przetwórstwa mleczarskiego
6 Mierzejewska Monika Anna, klasa - 2 Technik technologii żywności
7 Mościcka Magdalena, klasa - 2 Technik technologii żywności
8 Markowska Agnieszka, klasa - 2 Technik technologii żywności
9 Kryńska Partycja , klasa - 2 Technik technologii żywności
10 Jakubowska Magdalena, klasa - 2 Technik technologii żywności
11 Zambrzycka Marlena, klasa - 2 Technik technologii żywności
12 Zajkowska Elwira, klasa - 2 Technik technologii żywności
13 Misztalewska Klaudia, klasa - 2 Technik technologii żywności
14 Żebrowska Partycja, klasa - 2 Technik technologii żywności
15 Brzozowski Mateusz, klasa - 2 Technik technologii żywności
16 Gołąbeska Eliza, klasa - 3 Technik technologii żywności
17 Malinowski Maciej, klasa - 3 Technik technologii żywności
18 Gąsowski Artur, klasa - 3 Technik technologii żywności
19 Wyszyńska Kamila, klasa - 3 Technik technologii żywności
20 Dzieniszewska Roksana, klasa - 3 Technik technologii żywności
21 Wróblewska Natalia, klasa - 3 Technik technologii żywności
22 Kołomyjska Monika, klasa - 3 Technik technologii żywności
23 Rząca Wojciech, klasa - 2 Technik technologii żywności
24 Tymińska Magdalena, klasa - 3 Technik technologii żywności
25 Chicheł Aleksandra, klasa - 3 Technik technologii żywności
26 Grodzka Martyna, klasa - 3 Technik technologii żywności
27 Wilczyńska Natalia, klasa - 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych
28 Tworkowska Anna, klasa - 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych
29 Grzybkowska Izabela, klasa - 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych
30 Wojtkowska Marta, klasa - 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych
31 Olechmierowicz Justyna, klasa - 3 Technik żywienia i usług gastronomicznych
32 Grodzka Justyna, klasa - 3 Technik żywienia i usług gastronomicznych
33 Cieśluk Partycja, klasa - 3 Technik żywienia i usług gastronomicznych
34 Kostro Natalia, klasa - 3 Technik żywienia i usług gastronomicznych
35 Pietruczak Mariusz, klasa - 3 Technik żywienia i usług gastronomicznych
36 Mleczko Katarzyna, klasa - 3 Technik żywienia i usług gastronomicznych
37 Piekutowska Iwona, klasa - 3 Technik żywienia i usług gastronomicznych
38 Czajkowska Ewa, klasa - 3 Technik żywienia i usług gastronomicznych
39 Jankowska Iwona, klasa - 3 Technik żywienia i usług gastronomicznych
40 Żochowska Agnieszka, klasa - 3 Technik żywienia i usług gastronomicznych
41 Choińska Iwona, klasa - 3 Technik żywienia i usług gastronomicznych
42 Zaręba Magdalena, klasa - 3 Technik żywienia i usług gastronomicznych
43 Wojtkowska Wioletta, klasa - 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych
44 Kalinowska Anna, klasa - 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych
45 Szubert Żaneta , klasa - 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych
46 Śliwowska Weronika, klasa - 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych
47 Godlewska Karolina, klasa - 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych
48 Stypułkowska Roma, klasa - 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych
49 Godlewska Magdalena, klasa - 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych
50 Dąbrowska Ewelina, klasa - 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych


LISTA OSÓB REZERWOWYCH

51 Szubert Damian
52 Wnorowska Edyta
53 Ostrowska Małgorzata




Ekopracownia WFOSIGW Białystok Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej Ministerstwo klimatu i środowiska

Nowoczesne usługi

Orlik PNWM Projekt Edukacyjny Katyń 73 rocznica Dobra szkoła

FE Erasmus Plus Dobrze zaprojektowana szkoła eTwinning EFS