XIX OLIMPIADA WIEDZY O ŻYWNOŚCI
XIX OLIMPIADA WIEDZY O ŻYWNOŚCI
2016-11-29 11:55:29

Dnia 25 listopada 2016 r. w Łomży odbył się etap okręgowy Olimpiady Wiedzy o Żywności.



Naszą szkołę reprezentowali uczniowie klas III technik przetwórstwa mleczarskiego (Stypułkowska Joanna i Koliński Daniel) i IV technik technologii żywności (Wnorowska Kinga).

Olimpiada składała się z dwóch części, część pisemna, na której uczestnicy mieli do zdobycia 75 punktów oraz część ustna, w której można było zdobyć 30 punktów. Spośród dwudziestu uczestników, dwoje naszych uczniów ? Koliński Daniel i Wnorowska Kinga dostali się do etapu centralnego olimpiady, zajmując kolejno II i III miejsce.

Etap centralny odbędzie się 16-17 marca 2017 r. w Poznaniu.




Ekopracownia WFOSIGW Białystok Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej Ministerstwo klimatu i środowiska

Nowoczesne usługi

Orlik PNWM Projekt Edukacyjny Katyń 73 rocznica Dobra szkoła

FE Erasmus Plus Dobrze zaprojektowana szkoła eTwinning EFS