EUROPraktykA - Wysokie na start! - Dwunasty dzień
EUROPraktykA - Wysokie na start! - Dwunasty dzień
2020-09-20 21:15:22

Dzień dwunasty, czyli ostatni pobytu w Grecji. Z rana młodzież jeszcze miała normalne praktyki zawodowe.



Logistycy kontynuowali pracę w programie WF-Mag, utrwalając zdobytą wiedzę podczas wszystkich szkoleń zawodowych.

Informatycy kontynuowali trójwymiarowe drukowanie różnych elementów oraz dokończyli ich obróbkę. Powtórzyli także wszystkie najważniejsze zagadnienia i informacje.

Technolodzy żywienia pracowali w serwisie restauracyjnym przygotowując zastawę i inne dodatki towarzyszące procesowi wydawania i serwowania dań i napojów.

Technicy żywienia i usług gastronomicznych pracowali na kuchni, przygotowując różnego rodzaju dania dla gości restauracji.Uczestniczyli przy przygotowywaniu zastawy i innych elementów w restauracji przed przybyciem gości.

Na sam koniec spotkali się z ekspertami i mentorami, którzy wspierali ich podczas kształcenia i szkolenia zawodowego. Odbyła się ewaluacja stażu oraz uroczyste zakończenie programu stażu oraz rozdanie certyfikatów wraz z dodatkiem, pasującym do obecnej sytuacji, w postaci maseczki. Następnie wszyscy z pewnym smutkiem się spakowali i po posiłku wsiedli do autobusu z kierunkiem Wysokie Mazowieckie.

Projekt pt. "EUROPraktykA - Wysokie na start!" nr 2019-1-PL01-KA102-061616, jest realizowany z środków Programu Erasmus+, sektor Kształcenie i szkolenia zawodowe.

#praktykizagraniczne #ErasmusPlus #Grecja
#WysokieMazowieckie#TŻiUG #TTŻ #TI #TL




Ekopracownia WFOSIGW Białystok Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej Ministerstwo klimatu i środowiska

Nowoczesne usługi

Orlik PNWM Projekt Edukacyjny Katyń 73 rocznica Dobra szkoła

FE Erasmus Plus Dobrze zaprojektowana szkoła eTwinning EFS