HARMONOGRAM EGZAMINÓW POTWIERDZAJĄCYCH KWALIFIKACJE W ZAWODZIE W SESJI ZIMOWEJ 2019/2020
2019-12-27 18:51:18

Sesja zimowa egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie będzie odbywała się wg. poniższego harmonogramu:



EGZAMINY PRAKTYCZNE - 9 stycznia 2018

GODZINA 9:00
Kwalifikacje:
AU.22 Obsługa magazynów
T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji
A.31 Zarządzanie środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych
GODZINA 13:00
Kwalifikacje:
A.32 Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych
T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
T.16 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
T.17 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów mleczarskich

EGZAMINY PISEMNE

10 STYCZNIA 2018
GODZINA 10:00

T.02 - Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń
E.12 Montaż i eksploatacja komputerów osobistych oraz urządzeń peryferyjnych
AU.35 Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji
TG.02 Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń
T.06 Sporządzanie potraw i napojów

GODZINA 12:00
A.36 Prowadzenie rachunkowości
A.31 Zarządzanie środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych
T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
T.16 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
T.17 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów mleczarskich

GODZINA 14:00
E.14 Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami
A.32 Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych

13 STYCZNIA
GODZINA 8:00

E.14 Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami
GODZINA 9:00
TG.02 Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń
GODZINA 15:00
TG.02 Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń

14 STYCZNIA
GODZINA 8:00

E.14 Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami

16 STYCZNIA
GODZINA 9:00

AU.35 Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji
A.36 Prowadzenie rachunkowości
TG.02 Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń
GODZINA 15:00
A.36 Prowadzenie rachunkowości
TG.02 Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń

20 STYCZNIA
GODZINA 12:00

T.06 Sporządzanie potraw i napojów

06 LUTY
GODZINA 16:00

E.13 Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami




Ekopracownia WFOSIGW Białystok Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej Ministerstwo klimatu i środowiska

Nowoczesne usługi

Orlik PNWM Projekt Edukacyjny Katyń 73 rocznica Dobra szkoła

FE Erasmus Plus Dobrze zaprojektowana szkoła eTwinning EFS